Ізюменко, Дмитро ВолодимировичБендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаШутюк, Віталій Володимирович2018-04-252018-04-252018Ізюменко, Д. В. Особливості використання плодів калини в технологіях харчових продуктів/ Д. В. Ізюменко, О. В. Бендерська, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 298.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27171В роботі наведено результати дослідження щодо можливості застосування плодів калини звичайної в технологіях консервованих продуктів та харчових концентратів. З цієї метою отримано харчовий порошок із ягід калини, досліджено його якісні та фізико-хімічні показники. The paper presents the results of the study on the possibility of using natural currants in canned foods and food concentrates. For this purpose, a food powder from potato berries was obtained, its qualitative and physico-chemical parameters were investigated.uk-UKкалинаконсервуванняхарчовий порошокcurrantscanned foodfood powderкафедра технології консервуванняОсобливості використання плодів калини в технологіях харчових продуктівThesis