Karabets, YliaSharan, LarisaHubenia, VyacheslavBondar, NataliaPavliuchenko, ElenaSharan, Andrii2017-10-272017-10-272017The expediency of using corn germ flour in bakery products / Ylia Karabets, Larisa Sharan, Vjacheslav Hubenya, Natalia Bondar, Olena Pavlyuchenko, Andrey Sharan // Nauka I Studia. – Przemysl : Nauka I Studia, 2017. – № 11 (172). – Р. 50 – 57.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26029In the course of the conducted research proved the expediency of using flour of corn germs as raw materials of biologically valuable in the manufacture of bakery products.en-USхлібобулочні виробихлебобулочные изделияbakeryборошно зародку кукурудзимука зародыше кукурузыgranulation, chemical compositionфункціонально-технологічні властивостіфункционально-технологические свойстваfunctional and technological propertiesкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра технології зберігання і переробки зернаThe expediency of using corn germ flour in bakery productsArticle