Єпішкін, Сергій СергійовичСтрашинський, Ігор Мирославович2023-12-182023-12-182023Єпішкін, С. С. Застосування трансглутамінази при виробництві комбінованих м’ясопродуктів / С. С. Єпішкін, І. М. Страшинський // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : ІV Міжнародна науково-практична конференція : програма та тези матеріалів, 21 вересня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 106-107https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41801ukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктіврослинні інгредієнтифарштрансглутаміназаplant materialsminced meattransglutaminaseЗастосування трансглутамінази при виробництві комбінованих м’ясопродуктівThesis