Спосіб виробництва пастоподібного кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв (Деклараційний патент на корисну модель № 117260) - Пушка, Ольга Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна (My University, 2017)
Пастоподібний напівфабрикат для пюреподібних перших страв, який виконує структуро формуючу функцію. Pasta-like semi-finished product for puree-shaped first courses, which performs a structurally-shaping function.
Keywords: кулінарний пастоподібний напівфабрикат; cooked pastry semi-finished product; перші страви; first courses; кафедра готельно-ресторанної справи