Пушка, Ольга СергіївнаГавриш, Андрій ВолодимировичНєміріч, Олександра ВолодимирівнаІщенко, Тетяна Іванівна2018-02-062018-02-062017Патент 117260 UA, МПК A23L 1/39 (2006.01) Спосіб виробництва пастоподібного кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв / Пушка О. С., Гавриш А. В., Нєміріч О. В., Іщенко Т. І. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2016 12902 ; заявл. 19.12.2016 ; опубл. 26.06.2017, Бюл. № 12.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26680Пастоподібний напівфабрикат для пюреподібних перших страв, який виконує структуро формуючу функцію. Pasta-like semi-finished product for puree-shaped first courses, which performs a structurally-shaping function.uk-UKкулінарний пастоподібний напівфабрикатcooked pastry semi-finished productперші стравиfirst coursesкафедра готельно-ресторанної справиСпосіб виробництва пастоподібного кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв (Деклараційний патент на корисну модель № 117260)Other