Бендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаСахаренко, Оксана ОлександрівнаБандуренко, Галина Михайлівна2014-07-162014-07-162014Бендерська, О. Удосконалення технології консервованих продуктів із застосуванням біотехнологічних процесів / О. Бендерська, О. Сахаренко, Г. Бандуренко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 391-393.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16174Серед багатьох технологій плодоовочевих консервованих продуктів окреме місце посідає група ферментованих фруктів та овочів, отриманих біотехнологічним шляхом. Ці продукти вигідно відрізняються від своїх аналогів-маринадів, які виробляють шляхом додавання оцтової кислоти. Крім того, вони мають ряд своїх переваг. Among the many technologies of fruit and vegetable canned food occupies a special place team fermented fruits and vegetables obtained through biotechnology. These products favorably with their counterparts, marinades that produced by the addition of acetic acid. In addition, they have some of their benefits.uk-UKконсервовані продуктиферментаціятехнології консервуванняcanned foodconservation technologiesfermentationкафедра технології консервуванняУдосконалення технології консервованих продуктів із застосуванням біотехнологічних процесівOther