Удосконалення технології консервованих продуктів із застосуванням біотехнологічних процесів - Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Сахаренко, Оксана Олександрівна; Бандуренко, Галина Михайлівна (My University, 2014)
Серед багатьох технологій плодоовочевих консервованих продуктів окреме місце посідає група ферментованих фруктів та овочів, отриманих біотехнологічним шляхом. Ці продукти вигідно відрізняються від своїх аналогів-маринадів, які виробляють шляхом додавання оцтової кислоти. Крім того, вони мають ряд своїх переваг. Among the many technologies of fruit and vegetable canned food occupies a special place team fermented fruits and vegetables obtained through biotechnology. These products favorably with their counterparts, marinades that produced by the addition of acetic acid. In addition, they have some of their benefits.
Keywords: консервовані продукти; ферментація; технології консервування; canned food; conservation technologies; fermentation; кафедра технології консервування