Щербань, Дарина Валеріївна2024-03-122024-03-122023Щербань, Д. В. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва майонезу на основі купажованих олій для оператора ринку ПрАТ «Київський маргариновий завод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Щербань Дарина Валеріївна ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2023. – 165 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42188ukкафедра експертизи харчових продуктівмайонез на основі купажованих олійсистема управління безпечністюДСТУ ISO 22000:2019оператор ринкуПрАТ «Київський маргариновий завод»Удосконалення системи управління безпечністю виробництва майонезу на основі купажованих олій для оператора ринку ПрАТ «Київський маргариновий завод»Other