Рибачук-Ярова, Тетяна ВолодимирівнаМостенська, Тетяна ЛеонідівнаДраган, Олена ІванівнаБойко, Ірина АнатоліївнаСуха, Ірина Василівна2012-06-182012-06-182010Менеджмент підприємств з основами підприємництва: Методичні вказівки до вивчення дисципліни, проведення практичних занять та виконання контрольної і розрахункової робіт для студентів спеціальності для студентів спеціальності 6.091700 «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» напряму 0917 «Харчова технологія та інженерія» / Т. Л. Мостенська, О. І. Драган, Т. В. Ярова, І. А. Бойко, І. В. Суха – К.: НУХТ, 2010. – 105 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1617Методичні вказівки розроблені з метою формування у студентів знань, здібностей та практичних навичок в управлінні діяльністю на підприємствах м'ясопереробної промисловості.Methodological guidelines are designed to shape students' knowledge, abilities and skills in the management of enterprises in the meat processing industry.otherлекційні і практичні заняттяlectures and practical classesзавданняконтрольна роботапитання до іспитуproblem control workquestions for the examкафедра економіки праці та менеджментуМенеджмент підприємств з основами підприємництва: Методичні вказівки до вивчення дисципліни, проведення практичних занять та виконання контрольної (розрахункової) роботи для студ. спец. «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» напряму підготовки 0.917 «Харчові технології та інженерія»