Гащук, Олександра ІзидорівнаМоскалюк, Оксана ЄвгеніївнаЛіпінський, Кирило АндрійовичЖученко, Данило Геннадійович2022-07-012022-07-012022Використання каротин вмісної сировини у технології м'ясопродуктів / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк, К. А. Ліпінський, Д. Г. Жученко // Modern scientific research: achievements, innovations and development prospects : the 9th International scientific and practical conference, February 20-22, 2022. – Berlin : MDPC Publishing, 2022. – Pp. 173-176https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37715Метою наукової роботи було оцінити харчову та біологічну цінність ядер волоського горіха та гарбуза для створення м’ясопродуктів збагачених каротиноїдами, біологічно-активними речовинами з профілактичним і біокорегуючим ефектом та для покращення кольору і смаку. The aim of the research was to evaluate the nutritional and biological value of walnut and pumpkin kernels to create meat products enriched with carotenoids, biologically active substances with preventive and biocorrective effects and to improve color and taste.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктіввоський горіхгарбузхімічний складпаштетиwax nutpumpkinchemical compositionpateВикористання каротин вмісної сировини у технології м'ясопродуктівThesis