Оцінка конкурентного потенціалу виноробства України - Матвєєв, Володимир Володимирович (My University, 2014)
В статті розглянуто стан ринку винопродукції і товарів-субститутів, проаналізовано структурні зміни на ньому за період 2005-2013 роки. Визначено чинники впливу на стан конкурентного потенціалу виноробства України. Надано рекомендації щодо пріоритетних напрямків розвитку виноробних підприємств. In the article reviewed the state of the market of wine products and substitute products, analyzed structural changes on it for the period 2005-2013 years. Defined the factors of influence on the state of the competitive potential of winemaking Ukraine. Recommendations are given for priority directions of development of wineries.
Keywords: якість вина; wine quality; ринок вина; wine market; кафедра економіки праці та менеджменту