Гавва, Олександр МиколайовичКривопляс-Володіна, Людмила ОлександрівнаЗахарович, В. Б.2014-11-072014-11-072014Гавва, О. М. Пакування харчових продуктів у споживчу тару / О. М. Гавва, Л. О. Кривопляс-Володіна, В. Б. Захарович // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 353-354.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18107На основі аналізу конструктивних особливостей машин для пакування харчових продуктів у споживчу тару встановлено, що їх розвиток структури спрямований як на розширення функціональних можливостей машини, так і на підвищення показників ефективності їх роботи. Based on the analysis of design features of machines for the packaging of food in consumer packaging revealed that their development structure as directed at expanding the functionality of the machine and to increase performance of their work.otherхарчові продуктиспоживча тарапакуванняfood productsconsumer packagingpackagingкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвкафедра мехатроніки та пакувальної технікиПакування харчових продуктів у споживчу таруOther