Дітріх, Ірина Вікторівна2022-06-162022-06-162022Дітріх І. В. Використання спельти (TRITICUM SPELTA L.) як функціонального інгредієнта рибних страв / І. В. Дітріх // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : Матеріали XI Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої до 70-річчя з дня народження професора В.Ф. Доценка, 17 травня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 53https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37652Розроблена рецептура страви «Котлети рибні з зерном спельти». Комбінування м‘яса сібаса і зерна спельти може розглядатися як перспективний напрямок у розширенні асортименту рибних кулінарних виробів функціонального призначення для широкого кола споживачів індустрії харчування. The recipe of the dish "Fish cutlets with spelled grain" has been developed. The combination of seabass and spelled grain can be considered as a promising direction in expanding the range of functional fish pr.oducts for a wide range of consumers in the food industry.рибні страви функціонального призначеннякотлети рибнізерно спельтиfunctional fish dishesfish cutletsspelled grainкафедра готельно-ресторанної справиВикористання спельти (TRITICUM SPELTA L.) як функціонального інгредієнта рибних стравThesis