Усатюк, Світлана ІванівнаТищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаСироватко, Юлія Миколаївна2024-11-072024-11-072020Усатюк, С. Оптимізація рецептурної композиції сухої компоненти рослинного напою за симплекс-методом / С. Усатюк, О. Тищенко, Ю. Сироватко // Advancing in research and education : proceedings of the XIIth International scientific and practical conference, 07–10 December 2020, La Rochelle, France. – 2020. – Pp. 564–566.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45457У тезах розглянуто оптимізацію рецептурної композиції для рослинних аналогів молока з бобової та горіхової сировини за симплекс-методом.The theses consider the optimization of the recipe composition for plant analogs of milk from leguminous and nut raw materials using the simplex method.ukнутрієнтний складсимплекс-методоптимізація рецептурної композиціїnutrient compositionsimplex methodoptimization of prescription compositionкафедра експертизи харчових продуктівкафедра готельно-ресторанної справиОптимізація рецептурної композиції сухої компоненти рослинного напою за симплекс-методомThesishttps://orcid.org/0000-0002-5267-2023https://orcid.org/0000-0001-7554-0827