Сидор, Василь МихайловичЛуговська, Оксана Андріївна2016-04-282016-04-282015Сидор, В. М. Сучасний стан стандартизації харчової продукції та її рівень гармонізації з міжнародними вимогами / В. М. Сидор, О. А. Луговська // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 344-345.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23048uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівхарчова продукціястандартизаціягармонізаціяfood productsharmonizationstandardizationСучасний стан стандартизації харчової продукції та її рівень гармонізації з міжнародними вимогамиThesis