Мукоїд, Роман МиколайовичУкраїнець, Анатолій Іванович2013-06-102013-06-102011Мукоїд, Р. М. Білки плівкового та голозерного сортотипу вівса та їх амінокислотний склад / Р. М. Мукоїд, А. І. Українець // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарства і торгівлі ׃ всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р. : тезиси доповідей. - 2011. – Ч. 1. – С. 132.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8227Досліджено амінокислотний склад нового сортотипу голозерного вівса як сировини для оздоровчих харчових продуктів. Of research amynokyslotnыy composition of the new cultivar holozernoho oats ozdorovytelnыh As raw materials for food products control.otherовесплівчастийсолодсолодорощеннябілокамінокислотизерноgrainoatsfilmymaltmaltingproteinamino acidsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваБілки плівкового та голозерного сортотипу вівса та їх амінокислотний складThesis