Веліканов, Олександр ОлександровичПетруша, Оксана Олександрівна2016-10-052016-10-052016Веліканов, О. О. Оцінка забарвлення цукру з використанням сенсорної системи типу «Електронне око» / О. О. Веліканов, О. О. Петруша // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 74.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24324Цукор є важливим елементом харчування людини та сировиною для виробництва продуктів у харчовій промисловості. Не дивно, адже він володіє не тільки високою калорійністю, а й солодким смаком. Основними джерелами цукру у світі є цукровий буряк та цукрова тростина. Sugar is an important human food and raw materials for production in the food industry. Not surprisingly, since it has not only high-calorie, but sweet taste. The main sources of sugar in the world is sugar beet and sugar cane.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівцукорзабарвлення цукруконтроль якостіsugarcolor sugarquality controlОцінка забарвлення цукру з використанням сенсорної системи типу «Електронне око»Other