Економетричний інструментарій як один із засобів оцінки сталого розвитку підприємств харчової промисловості - Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна (My University, 2024)
Розглянуто актуальність розробки системи ефективного управління сталим розвитком підприємств харчової промисловості на основі економетричних моделей та інструментів із використанням сучасних пакетів статистичної обробки даних

The relevance of developing a system of effective management of sustainable development of food industry enterprises based on econometric models and tools using modern statistical data processing packages is considered
Keywords: менеджмент; сталий розвиток; економетрична модель; програмні застосунки; харчова промисловість; management; sustainability; econometric model; software applications; food industry; кафедра економіки праці та менеджменту