Задача прогнозування техніко-економічних показників діяльності харчового підприємства - Черничка, Максим (My University, 2014)
В результаті проведеного аналізу часових рядів із використанням зазначеного підходу побудовано прогнозну модель для розрахунку техніко-економічних показників діяльності харчового підприємства на прикладі ПАТ «Оболонь».
Keywords: ехніко-економічні показники; попит; планування виробничої діяльності т; технико-экономические показатели; спрос; планирование производственной деятельности; technical and economic indicators; demand; planning of production activities