Покинтелиця, Андрій Володимирович2021-10-082021-10-082021Покинтелиця, А. В. Проект горілчаного цеху лікеро-горілчаного заводу потужністю 2,5 млн. дал напоїв на рік з впровадженням інноваційних технологій водопідготовки та обробки сортівки : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Андрій Володимирович Покинтелиця ; наук. керівник Анатолій Михайлович Куц. – Київ, 2021. – 105 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35945otherсортівкаактивне вугілляводо-підготовкагорілкаспирткафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроект горілчаного цеху лікеро-горілчаного заводу потужністю 2,5 млн. дал напоїв на рік з впровадженням інноваційних технологій водопідготовки та обробки сортівкиOther