Сильчук, Тетяна АнатоліївнаЗуйко (Кулініч), Віра ІгорівнаЦирульнікова, Віта ВалентинівнаПаливода, Світлана Дмитрівна2014-06-102014-06-102013Хлібопекарські поліпшувачі для виробництва хліба із суміші житнього та пшеничного борошна / Т. А. Сильчук, В. І. Кулініч, В. В. Цирульнікова, С. Д. Паливода // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. – № 12 (109). – С. 8–9.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14889Дослідження використання поліпшувача «Ібіс» та рідкого напівфабрикату «Аром Левен» у технології хліба з житнім борошном. Research using of improver “Ibis” and semi-liquid "Arom Leuven" in the technology of bread with rye flour.uk-UKжитнє борошноrye flourприскорена технологіяaccelerated technologyрідка закваскаliquid yeastполіпшувачimproverкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїХлібопекарські поліпшувачі для виробництва хліба із суміші житнього та пшеничного борошнаArticle