Природа і прояви неофашизму в країнах Європи - Аравін, Максим; Жук, Вадим Васильович (My University, 2015)
Висвітлюються прояви неофашизму у Європі після Другої Світової війни, а також природа виникнення цієї суспільно-політичної течії, яка є правонаступницею фашизму. Highlights manifestations of neo-fascism in Europe after World War II and the nature of the emergence of social and political trend, which is the successor of fascism.
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін; післявоєнна Європа; неофашизм; екстремізм; расизм; нацизм; скінхеди; neo-fascism; post-war Europe; extremism; racism; nazism; skinheads