Організація електронного мерчандайзингу на підприємствах харчової промисловості - Малашевська, Олена; Капінус, Лариса Василівна (My University, 2012)
Визначено сутність електронного мерчандайзингу та досліджено основні прийоми організації е-мерчандайзингу. Certainly essence of electronic merchandising and investigational basic receptions of organization of e-merchandising.
Keywords: мерчандайзинг; інтернет-реклама; сайт; merchandising; internet-advertising; кафедра маркетингу