Pohozhykh, MykolaYevlash, VictoriaNiemirich, OleksandraMaksimenko, AnnaTarasenko, Tatiana2013-11-182013-11-182013Progress in research of food technologies based on dried food materials / M. I. Pohozhykh, V. V. Yevlash, O. V. Niemirich, A. E. Maksimenko, T. A. Tarasenko // NEEFood – 2013 : The second north and east european congress on food. – Kyyv, Ukraine, 2013. – Р. 146.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11430Consider the improvement of technology of meals and food products, involving involving the technological flux dried foods.Розглянуто удосконаленння технології страв та кулінарних виробів з залученням до технологічного потоку сушених харчових продуктів.endried food materialsfunctional and technological propertiesfood technologiesсушена харчова сировинафункціональні та технологічні властивостіхарчові технологіїкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїProgress in research of food technologies based on dried food materialsThesis