Манк, Валерій ВеніаміновичОрлов, Леонід ОлексійовичЛитвиненко, Анатолій Михайлович2013-02-182013-02-181986Манк, В. В. Зміна стану води в харчових кристалічних продуктах в процесі їх висушування / В. В. Манк, Л. О. Орлов, А. М. Литвиненко // Доповіді АН УРСР. Серія Б. : Геологічні, хімічні та біологічні науки. – 1986. – № 8. – С. 35-38.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6342Методом ЯМР вивчена зміна стану води в складі харчових продуктів – лимонній кислоті і рафінованій глюкозі в процесі їх сушки та визначена кількість вільної і кристалогідратної води.uk-UKстан водизмінасушкапроцеслимонна кислотарафінована глюкозавільна водакристалогідратна водавизначенняметод ЯМРсостояние водыизменениесушкапроцесслимонная кислотарафинированная глюкозасвободная водакристаллогидратна водаопределениеметод ЯМРbeing of waterchangedryingprocesslemon acidrefined glucosefree watercrystallohydratna waterdeterminationmethod of YAMRкафедра екології та екоменеджментукафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівЗміна стану води в харчових кристалічних продуктах в процесі їх висушуванняArticle