Підвищення конкурентоспроможності продукції підприємств-виробників молочних консервів - Гнатенко, Олена Андріївна (My University, 2009)
Дисертацію присвячено розробці науково-методичних засад та практичних рекомендацій, реалізація яких дозволить встановити рейтинг конкурентоспроможності продукції та забезпечити її підвищення в конкурентному середовищі. Dissertation is devoted development of scientifically methodical principles and practical recommendations realization of which will allow to set rating of competitiveness of products and provide its increase in a competition environment.
Keywords: конкурентоспроможність підприємства; конкурентоспроможність продукції; рейтингова оцінка; управління конкурентоспроможністю продукції; competitiveness of enterprise; competitiveness of products; rating estimation; management by the competitiveness of products; кафедра фінансів