Шейко, Таміла ВолодимирівнаМельник, Людмила МиколаївнаМарценюк, Олександр Степанович2012-12-242012-12-242009Шейко, Т. В. Очищення шунгітом соку столового буряку від пектинових речовин / Т. В. Шейко, Л. М. Мельник, О. С. Марценюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2011. - № 37-38. – С. 163-167.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4936Досліджена кінетика процесу адсорбції пектинових речовин із соку столового буряка природним мінералом шунгітом.otherпектинові речовинисік столового бурякапроцес адсорбціїmattersjuice of table beetprocess of adsorptionкафедра процесів і апаратів харчових виробництвОчищення шунгітом соку столового буряку від пектинових речовинArticle