Станєв, Сергій КостянтиновичБурченко, Людмила МиколаївнаОлішевський, Валентин ВікторовичБілик, Олена Анатоліївна2019-03-212019-03-212017Збагачення хлібобулочних виробів для людей похилого віку біогенними металами / С. М. Станєв, Л. М. Бурченко, В. В. Олішевський, О. А. Білик // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К.: НУХТ, 2017. – Ч. 1. – С. 127.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28899Розглянуто можливість використання водних розчинів Mg та Mn, які виготовлені за допомогою підводного електроіскрового синтезу біометалів у технології хліба пшеничного. Встановлено, що водні розчини металів магнію і мангану, позитивно впливають на органолептичні та фізико-хімічні показники якості хлібобулочних виробів.uk-UKмінеральний складминеральный составmineral compositionхлібобулочні виробихлебобулочные изделияbakery productsкомплексний показник якостікомплексный показатель качестваcomprehensive indicator of qualityкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняЗбагачення хлібобулочних виробів для людей похилого віку біогенними металамиThesis