Паньков, Дмитро ВасильовичКишенько, Василь Дмитрович2018-10-172018-10-172016Паньков, Д. В. Побудова бази знань експертної системи якості хлібопекарського виробництва: онтологічний підхід / Д. В. Паньков, В. Д. Кишенько // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 82 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч.2. – С. 301.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28325Побудова бази знань експертних систем з використанням онтології при наявності стандартизованого словника концептів предметної області хлібопекарського виробництва. Building a knowledge base of expert systems using ontologies in the presence of a standardized vocabulary domain concepts bakery production.uk-UKекспертна система якостібаза знаньонтологічний підхідеxpert quality systemknowledge baseontological approachкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаПобудова бази знань експертної системи якості хлібопекарського виробництва: онтологічний підхідThesis