Новікова, Валерія Геннадіївна2021-09-202021-09-202021Новікова, В. Г. Дослідження впливу борошна з насіння нуту та гуміарабіку «Fibregum» на технологічний процес виробництва здобного печива із впровадженням технології на проектованому підприємстві в смт. Якимівка Запорізької області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Валерія Геннадіївна Новікова ; наук. керівник Людмила Василівна Махинько. – Київ, 2021. – 126 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35415otherздобне печивонутове борошногуміарабіккафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження впливу борошна з насіння нуту та гуміарабіку «Fibregum» на технологічний процес виробництва здобного печива із впровадженням технології на проектованому підприємстві в смт. Якимівка Запорізької областіOther