Ільченко, Єлизавета ЕдуардівнаБулах, ВалерійРоманова, Зоряна Миколаївна2016-07-022016-07-022015Ільченко, Є. Вплив галотанінів на стійкість пива / Єлизавета Ільченко, Валерій Булах, Зоряна Романова // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2015 р. - К. : НУХТ, 2015. - Ч. 1. – С. 215.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23762Протягом 500 років традиційного способу стабілізації пива визначали взаємодію танінів, які потрапляли у напій з дубових бочок, що супроводжувалося збільшенням колоїдної стабільності, поліпшенням зовнішнього вигляду та смаку пива. Щоб підвищити стійкість пива його обробляють стабілізаторами, пастеризують або піддають знепліднюючому фільтруванню. For 500 years the traditional method of stabilization of beer was determined by the interaction of tannins, which fell in the drink in oak barrels, which was accompanied by an increase in colloidal stability, improving appearance and taste of beer. To improve the stability of beer it is treated with stabilizers, pasteurized or subjected to snepco filtered.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствагалотанінистійкістьпивоhalothanebeerstickstheВплив галотанінів на стійкість пиваOther