Чернова, Наталія Миколаївна2022-12-012022-12-012022Чернова, Н. М. Методи підготовки води для виробництва напоїв і фасованих вод / Н. М.Чернова // Управління якістю. – 2022. – № 1-2 (49-50). – С. 40–50https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38731Розглянуто різні схеми підготовки води для алкогольних напоїв, пивоваріння, безалкогольних напоїв і фасованих вод, а також можливості різних систем і установок підготовки води для виробництва. Наведено показники фізіологічної повноцінності мінерального складу питної води та вплив сольового складу води на формування якості пива.otherкафедра технології цукру і підготовки водиосвітлення водифільтрантискалантифасована водабезалкогольні напоїзагальна жорсткість водивода для пивоварінняwater clarificationfilterantiscalantsbottled watersoft drinkstotal water hardnesswater for brewingМетоди підготовки води для виробництва напоїв і фасованих водArticle