Методи підготовки води для виробництва напоїв і фасованих вод - Чернова, Наталія Миколаївна (My University, 2022)
Розглянуто різні схеми підготовки води для алкогольних напоїв, пивоваріння, безалкогольних напоїв і фасованих вод, а також можливості різних систем і установок підготовки води для виробництва. Наведено показники фізіологічної повноцінності мінерального складу питної води та вплив сольового складу води на формування якості пива.
Keywords: кафедра технології цукру і підготовки води; освітлення води; фільтр; антискаланти; фасована вода; безалкогольні напої; жорсткість води; water clarification; filter; antiscalants; bottled water; soft drinks; total water hardness; water for brewing