Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаНауменко, Ксенія АндріївнаЧепель, Наталія ВасилівнаФролова, Наталія ЕпінетівнаУсенко, Віталій Олександрович2012-12-252012-12-252012Препаративне виділення індивідуальних ароматичних компонентів ефірної олії кмину / О. М. Усатюк, В. О. Усенко, Н. Е. Фролова, К. А. Науменко, Н. В. Чепель // Ukrainian Food Journal. - 2012. - № 1. - С. 62-65.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5022Наведено результати теоретичних та експериментальних досліджень розроблення способу препаративного розділення вузьких фракцій ефірних олій з виділенням індивідуальних ароматичних компонентів. Отримано ароматичні компоненти ефірної олії кмину (Carum carvi L.) високого ступеню чистоти та у концентрованому вигляді. The results of the theoretical and experimental research concerning the development of the separation method for essential oil individual aromatic components from the clean-cut fractions are presented. High purity aromatic compounds and compounds in concentrated form of caraway essential oil (Carum carvi L.) have been obtained.uk-UKефірна оліяароматичний компонентпрепаративна хроматографіяessential oilaromatic compoundpreparative chromatographyкафедра експертизи харчових продуктівкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології оздоровчих продуктівПрепаративне виділення індивідуальних ароматичних компонентів ефірної олії кминуArticle