Логвін, Володимир МатвійовичНаконечна (Мартинюк), Аліна Сергіївна2016-03-172016-03-172015Логвін, В. Застосування ультразвуку в цукровому виробництві для запобігання відкладень на поверхні нагріву / Володимир Логвін, Аліна Мартинюк // Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водо підготовки : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 18-19 листопада 2015 р. - К. : «Центр учбової літератури», 2015. – С. 106-107.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22491Існує два ефекти впливу ультразвуку на основні характеристики процесу кристалізації: фізичний ефект, який сприяє механічному перемішуванню та хімічний ефект, який пов'язаний з кавітацією і її дією на утворення радикалів. There are two effects of ultrasound on the main characteristics of the crystallization process, a physical effect that contributes to mechanical and chemical mixing effect is associated with cavitation and its effect on the formation of radicals.uk-UKкафедра технології цукру і підготовки водицукрове виробництвоповерхні нагрівуультразвуксахарное производствоповерхности нагреваsugar productionheating surfaceultrasoundЗастосування ультразвуку в цукровому виробництві для запобігання відкладень на поверхні нагрівуThesis