Корж, Владислав Костянтинович2022-07-012022-07-012022Корж, В. К. Проєкт цеху з виробництва безалкогольних напоїв на основі солодових екстрактів та ягідної сировини потужністю 4,5 млн. дал напоїв на рік : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Владислав Костянтинович Корж ; наук. керівник Петро Миколайович Бойко. – Київ, 2022. – 98 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37727кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствабезалкогольні напоїколернастійекстракткупажний сиропвакуумний сироповарильний котелсатураціяПроєкт цеху з виробництва безалкогольних напоїв на основі солодових екстрактів та ягідної сировини потужністю 4,5 млн. дал напоїв на рікOther