Омелянчук, Ілля Миколайович2021-09-162021-09-162021Омелянчук, І. М. Дослідження способів екстракції антоціанів (Е163) з плодів чорноплідної горобини для виробництва безалкогольних напоїв : кваліфікаційна робота ... магістра : 161 Хімічні технології та інженерія / Ілля Миколайович Омелянчук ; наук. керівник Михайло Васильович Мілюкін. – Київ, 2021. – 133 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35266otherантоціанибарвникичорноплідна горобинабезалкогольне виробництвоЕ163кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівДослідження способів екстракції антоціанів (Е163) з плодів чорноплідної горобини для виробництва безалкогольних напоївOther