Онопрійчук, Олена ОлександрівнаГрек, Олена Вікторівна2015-07-032015-07-032012Онопрійчук, О. О. Вплив солодових наповнювачів на біологічну цінність сиркових паст / О. О. Онопрійчук, О. В. Грек // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 46.-47.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21517Розроблена нова технологія сиркових паст з солодовими наповнювачами, а саме продуктами лікувально-профілактичного призначення на основі пророщених злаків «Прозер», що володіють антиоксидантною, загальнозміцнювальною дією. A new technology of malt paste cheese fillings, such as health care products based on destination germinated cereals "Prozer", which have antioxidant, restorative action.кафедра технології молока і молочних продуктівсиркові пастибіологічна цінністьсолодові наповнювачіcheese pastabiological valuemalt fillersВплив солодових наповнювачів на біологічну цінність сиркових пастOther