Вплив солодових наповнювачів на біологічну цінність сиркових паст - Онопрійчук, Олена Олександрівна; Грек, Олена Вікторівна (My University, 2012)
Розроблена нова технологія сиркових паст з солодовими наповнювачами, а саме продуктами лікувально-профілактичного призначення на основі пророщених злаків «Прозер», що володіють антиоксидантною, загальнозміцнювальною дією. A new technology of malt paste cheese fillings, such as health care products based on destination germinated cereals "Prozer", which have antioxidant, restorative action.
Keywords: кафедра технології молока і молочних продуктів; сиркові пасти; біологічна цінність; солодові наповнювачі; cheese pasta; biological value; malt fillers