Усатюк, Світлана ІванівнаПетруша, Оксана ОлександрівнаСидор, Василь Михайлович2012-10-082012-10-082012Усатюк, С. І. Програма виробничої практики студентів IV курсу напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" ("Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення") : денної форми навчання / С. І. Усатюк, О. О. Петруша, В. М. Сидор. – К.: НУХТ, 2012. – 15 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3288Програма виробничої практики студентів ІV курсу напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» («Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення») денної форми навчання.Program practical training of students IV course direction 6.051701 "Food Technologies and Engineering" ("Technology of wellness and preventive purposes") full-time education.uk-UKвиробнича практикапрактикантпідприємствоmanufacturing practicetraineeenterpriseкафедра експертизи харчових продуктівПрограма виробничої практики студентів ІV курсу напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання