Кузьмін, Олег ВолодимировичКорецька, Ірина ЛьвівнаПіддубний, Руслан БогдановичКостюк, Богдан ІвановичТищенко, Едуард Олегович2019-11-252019-11-252019Дослідження якості добового раціону харчування у ресторанному бізнесі / О. В. Кузьмін, І. Л. Корецька, Р. Б. Піддубний, Б. І. Костюк, Е. О. Тищенко // Інтернаука. – 2019. – Т. 3, № 1 (63). – С. 20–30.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30365Проведено оцінку якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства. An assessment of the quality of rations of feed are considered in establishments of restaurant economy.uk-UKкваліметріяякістьхарчуванняqualimetrydietqualityкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїДослідження якості добового раціону харчування у ресторанному бізнесіArticle