Сімахіна, Галина ОлександрівнаНауменко, Наталія ВалентинівнаКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна2023-03-212023-03-212023Сімахіна, Г. О. Методологія наукових досліджень у галузі технологій оздоровчих продуктів / Г. О. Сімахіна, Н. В. Науменко, С. В. Камінська // Progressive re-search in the modern world : proceedings of the 5th International scientific and practical conference. – Boston : BoScience Pub-lisher, 2023. – Pp. 218-226https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39266Враховуючи світовий досвід виробництва оздоровчих харчових продуктів, в експериментальних дослідженнях за даним напрямом доцільно застосовувати принцип конструювання заданого складу оздоровчих продуктів з використанням принципів збагачення функціональними інгредієнтами для запобігання або корегування їх дефіциту у раціонах харчування. Upon doing the experimental researches on healthy food production, taking into account the international experience, it is expedient to apply the principles of consturcting the foodstuffs with prelimilarily outlined composition with their fortification by functional ingredients, in order to prevent the deficiency of the latter in diets.otherкафедра технології оздоровчих продуктівздорове харчуваннятрадиційна сировинафункціональні інгредієнтивторинні сировинні ресурсиактуальність проблемиhealthy nutritiontraditional raw materialsfunctional ingredientssecondary raw materialstopicality of the problemкафедра іноземних мов професійного спрямуванняМетодологія наукових досліджень у галузі технологій оздоровчих продуктівArticle