Гавриш, Андрій ВолодимировичНєміріч, Олександра ВолодимирівнаБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна2016-02-152016-02-152015Гавриш, А. В. Формування показників якості фонданів спеціального призначення / А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, О. О. Дудкіна // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали ІІ міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 листопада, 2015. – С. 118-121.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22240Досліджено фізико-хімічні показники якості фонданів спеціального призначення. Studied the physical and chemical indicators of the quality of fondans for special purposeuk-UKгарячі солодкі стравиhot sweet dishesфонданfondanбіологічна цінністьbiological valueпористістьporosityкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра експертизи харчових продуктівкафедра готельно-ресторанної справиФормування показників якості фонданів спеціального призначенняOther