Природні дисперсні мінерали - Стеценко, Наталія Олександрівна; Манк, Валерій Веніамінович; Мірошников, Олег Миколайович (My University, 1996)
Досліджена можливість використання природних дисперсних мінералів для адсорбційної очистки напівпродуктів буряко-цукрового виробництва з метою вилучення барвних речовин.

The possibility of using natural dispersal minerals for adsorption purification intermediates beet-sugar production in order to extract useful substances.
Keywords: природні дисперсні мінерали; адсорбція; барвні речовини; natural disperse minerals; adsorption; coloring matter; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; кафедра технології оздоровчих продуктів