Інвестиційні стратегії в аспекті організаційних змін - Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2011)
Проаналізовані сутність та необхідність змін в організації у зв'язку з її життєвим циклом і згідно теорії фазових трансформацій бізнесу. Визначені необхідність та види інвестиційних стратегій для забезпечення змін в організації.
Keywords: організація; життєвий цикл; інвестиційна стратегія; операційна стратегія; організаційні зміни; теорія фазових трансформацій бізнесу; organization; life cycle; investing strategy; operating strategy; organization changes; theory of business phase transformations; кафедра економіки праці та менеджменту