Сус, Л. В.Усатюк, Світлана Іванівна2013-12-242013-12-242013Сус, Л. В. Способи гідролізу лактози у виробництві безлактозних продуктів / Л. В. Сус, С. І. Усатюк // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарства і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : Міжнародна науково-практична конференція, 19 лист. – Х.: ХДУХТ, 2013. – С. 224-226.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12475Розглянуто способи гідролізу лактози для виробництва безлактозних продуктів. The methods of lactose hydrolysis for production the non-lactose products have been viewed.uk-UKнепереносимість лактозиlactose intoleranceлактозаlactoseнизьколактозні продуктиlow lactose productsбезлактозні продуктиnon-lactose productsгідроліз лактозиlactose hydrolysisкафедра експертизи харчових продуктівСпособи гідролізу лактози у виробництві безлактозних продуктівThesis