Лукаш, Карина Романівна2022-10-122022-10-122022Лукаш, К. Р. Впровадження печива із застосуванням кукурудзяного і амарантового борошна в проєкті цеху борошняних кондитерських виробів в м. Вишгород Київської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Карина Романівна Лукаш ; наук. керівник Валерій Миколайович Махинько. – Київ, 2022. – 230 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38051otherкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівпіч ПППмашина TECNO-120SPмашина TOPOS T1154печиво здобнетістечка бісквітнікексиВпровадження печива із застосуванням кукурудзяного і амарантового борошна в проєкті цеху борошняних кондитерських виробів в м. Вишгород Київської областіOther