Гойко, Ірина Юріївна2015-07-012015-07-012015Гойко, І. Ю. Розроблення фітодобавок для виробництва кисломолочних напоїв / І. Ю. Гойко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28–29 травня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – C. 77.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21447Проблема здорового харчування актуальна у всьому світі. Дефіцит біологічно активних речовин (БАР) у харчуванні людини призводить до зниження імунітету, виникнення різних захворювань, зниження розумової та фізичної працездатності. Для нормального функціонування організму потрібно забезпечення його необхідною кількістю енергії, білків та інших незамінних компонентів їжі. Ці вимоги найкраще задовольняють комбіновані продукти, які виготовлені на молочній основі. Problem healthy diet relevant in the world. Deficiency of biologically active substances (BAS) in the human diet reduces the immunity of various diseases, reduced mental and physical performance. For the normal functioning of the body need to ensure its necessary amount of energy, protein and other essential food components. These requirements are best satisfied the combined products, which are made of milk-based.otherфітодобавкикисломолочні напоїздорове харчуванняfitodobavkymilk drinkshealthy eatingкафедра технології оздоровчих продуктівРозроблення фітодобавок для виробництва кисломолочних напоївOther