Розроблення фітодобавок для виробництва кисломолочних напоїв - Гойко, Ірина Юріївна (My University, 2015)
Проблема здорового харчування актуальна у всьому світі. Дефіцит біологічно активних речовин (БАР) у харчуванні людини призводить до зниження імунітету, виникнення різних захворювань, зниження розумової та фізичної працездатності. Для нормального функціонування організму потрібно забезпечення його необхідною кількістю енергії, білків та інших незамінних компонентів їжі. Ці вимоги найкраще задовольняють комбіновані продукти, які виготовлені на молочній основі. Problem healthy diet relevant in the world. Deficiency of biologically active substances (BAS) in the human diet reduces the immunity of various diseases, reduced mental and physical performance. For the normal functioning of the body need to ensure its necessary amount of energy, protein and other essential food components. These requirements are best satisfied the combined products, which are made of milk-based.
Keywords: фітодобавки; кисломолочні напої; здорове харчування; fitodobavky; milk drinks; healthy eating; кафедра технології оздоровчих продуктів