Мирончук, Валерій ГригоровичЄщенко, Оксана АнатоліївнаКартава, Марина М.2012-12-122012-12-122012Мирончук, В. Г. Особливості кристалізації охолодженням цукрових утфелів останнього продукту / В. Г. Мирончук, О. А. Єщенко, М. М. Картава // Цукробурякове виробництво в умовах реформування національної економіки : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції цукровиків України. – Цукор України, 2012. – С. 110–112.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4240Проаналізовано вплив розкачок водою на процес кристалізації утфелю останнього продукту охолодженням. Запропоновано заміну розкачок утфелю водою на проміжний підігрів та доведено його позитивний вплив на процес кристалізації утфелю охолодженням. We have reviewed the effect of dilution with water on the cooling crystallization of the latest product massecuite. Proposed to replace dilution with water to the intermediate massecuite heating and proved its positive influence on the cooling crystallization of the massecuite.otherкристалізація охолодженнямутфельміжкристальний розчинрозкачка водоюпроміжний підігрівкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняcooling crystallizationmassecuiteintercrystalline solutiondilution with waterintermediate heatingОсобливості кристалізації охолодженням цукрових утфелів останнього продуктуThesis