Особливості кристалізації охолодженням цукрових утфелів останнього продукту - Мирончук, Валерій Григорович; Єщенко, Оксана Анатоліївна; Картава, Марина М. (My University, 2012)
Проаналізовано вплив розкачок водою на процес кристалізації утфелю останнього продукту охолодженням. Запропоновано заміну розкачок утфелю водою на проміжний підігрів та доведено його позитивний вплив на процес кристалізації утфелю охолодженням. We have reviewed the effect of dilution with water on the cooling crystallization of the latest product massecuite. Proposed to replace dilution with water to the intermediate massecuite heating and proved its positive influence on the cooling crystallization of the massecuite.
Keywords: кристалізація охолодженням; утфель; міжкристальний розчин; розкачка водою; проміжний підігрів; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; cooling crystallization; massecuite; intercrystalline solution; dilution with water; intermediate heating