Сімахіна, Галина ОлександрівнаЯрош, К. В.2014-10-212014-10-212014Сімахіна, Г. О. Функціональні продукти та інгредієнти у вирішенні сучасних проблем здоров'я / Г. О. Сімахіна, К. В. Ярош / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 43.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17519Сторінки історії є відображенням людських страждань, хвороб, передчасної смертності, що виникали через нераціональне або недостатнє харчування. Значною мірою саме харчовий раціон сформував кожну людину, сформував світ. Харчовий потік, що проходить через організм, так само складний, як світ. У ньому є всі елементи, з яких складається планета, у ньому сотні тисяч природних речовин. History is a reflection of human suffering, disease, premature deaths that occurred due to improper or insufficient diet. Much measure is diet formed every man formed the world. Food flow through the body, as hard as the hills. It has all the elements that make up the planet, it has hundreds of thousands of natural substances.otherінгредієнтипродуктиздоров'яingredientsfoodhealthкафедра технології оздоровчих продуктівФункціональні продукти та інгредієнти у вирішенні сучасних проблем здоров'яOther