Драчук, Сергій Сергійович2022-05-112022-05-112022Драчук, С. С. Проект відділень термоферментативної обробки та зброджування крохмалевмісної сировини спиртового заводу потужністю 2000 дал умовного спирту-сирцю на добу із використанням сучасних ферментних препаратів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Сергій Сергійович Драчук ; наук. керівник Анатолій Михайлович Куц. – Київ, 2022. – 68 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37425кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакукурудзадезінтеграторнизькотемпературна термоферментативна обробкасучасні розріджуючи та оцукрюючи ферментні препаратисуміщення оцукрення та зброджуваннятермо- та осмофільна раса дріжджівдозріла бражкаПроект відділень термоферментативної обробки та зброджування крохмалевмісної сировини спиртового заводу потужністю 2000 дал умовного спирту-сирцю на добу із використанням сучасних ферментних препаратівOther