Писаренко, Анна ОлександрівнаАннєнкова, Надія Борисівна2016-10-102016-10-102016Писаренко, А. О. Дослідження якості молока довготривалого зберігання / А. О. Писаренко, Н. Б. Аннєнкова // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 101.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24371Відомо, що споживання молока довготривалого зберігання становить 75% від загально вживання молока. Це пов’язане з тим, що таке молоко має високі органолептичні властивості, довго зберігається навіть у відкритій тарі. We know that long-term storage of milk consumption is 75% of the total consumption of milk. This is due to the fact that this milk has high organoleptic properties, long shelf life, even in an open container.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівякість молокадовготривале зберіганняорганолептичні властивостіmilk qualitylong-term storageorganoleptic propertiesДослідження якості молока довготривалого зберіганняOther