Мількевич, Володимир Михайлович2018-12-222018-12-222018Мількевич, В. М. Фактори, які впливають на технологічну якість цукрових буряків при їх збиранні / В. Мількевич // Цукор України. – 2018. - № 5-6. - С. 21-24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28662Виконано аналіз факторів, які впливають на технологічну якість цукрових буряків при їх збиранні. Внесено пропозиції щодо оптимізації технологічних процесів, які дають можливість зменшити втрати маси і цукру, зберегти технологічну якість вирощених цукрових буряків. The analysis of the factors influencing the technological quality of sugar beet during harvesting was performed. Proposals have been made to optimize technological processes, which make it possible to reduce the loss of mass and sugar, to preserve the technological quality of the grown sugar beet.uk-UKтехнічна стиглістьвміст цукрозиспособи збиранняtechnical maturitysucrose contentways of diggingФактори, які впливають на технологічну якість цукрових буряків при їх збиранніArticle