Бочкарев, Сергій ВолодимировичКричковська, Лідія ВасилівнаРадзієвська, Ірина Гіронтіївна2016-09-222016-09-222016Бочкарев, С. В. Дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників білково-жирової основи для продуктів спортивного харчування / С. В. Бочкарев, Л. В. Кричковська, І. Г. Радзієвська // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 124-126.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24143Інноваційний розвиток олієжирової промисловості України базується на комплексній переробці сільськогосподарської сировини, в результаті чого виробляються нові композиційні жирові продукти для здорового харчування, які мають профілактичні властивості і здатні забезпечити організм життєво необхідними харчовими нутрієнтами.uk-UKкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівбілково-жирова основаорганолептичні показникиФізико-хімічні показникипродукти спортивного харчуванняprotein and fat basisorganoleptic parametersphysical and chemical indexessports nutritionДослідження органолептичних та фізико-хімічних показників білково-жирової основи для продуктів спортивного харчуванняOther